Mijn vijf meest ondergewaardeerde posts

Al meer dan vijf jaar verschijnen hier regelmatig nieuwe recepten en andere verhaaltjes. Natuurlijk is het leuk wanneer anderen je recepten lezen en misschien zelfs maken. Reacties krijgen op je verhalen en gerechten stimuleert erg. Bij het ene recept gebeurt dat vaker dan bij het andere. De reden of de oorzaak is niet altijd duidelijk, al probeer je het als schrijver wel te begrijpen. Dat het ene recept veel vaker wordt bekeken dat het andere is best logisch. De reden waarom is ook niet altijd helder. Zo zijn mijn recepten voor Pangasiusfilet uit de oven, de gebakken mosselen à la Herman den Blijker en mijn karbonade veruit favoriet bij mijn bezoekers. Om één of andere reden scoren ze hoog in Google.

IMG_5903Toch is er een aantal recepten en bijbehorende verhalen op mijn blog te vinden die nauwelijks aandacht krijgen én in Google niet op pagina 1 t/m 10 verschijnen als het recept gezocht wordt. Dat is jammer omdat een aantal met veel zorg geschreven en bereid is. Met dit blog zet ik ze nogmaals in het zonnetje en wie weet krijgen ze nu wel de aandacht die ze verdienen.

1. Vegetariër
koeMisschien zit het in de naam van het blog. Verhalen zonder naam van een gerecht in de titel scoren sowieso lager. Die zie je daarom tegenwoordig niet veel meer op mijn blog. Ook een foto van het gerecht mag eigenlijk niet ontbreken.
Dit blog beschrijft een heerlijke vegetarische champignoncurry geserveerd in een uitgehold broodje. Heerlijk als lunchgerecht of voorgerecht en niet alleen voor vegetariërs.

2. Kartoffelsalat
KartoffelsalatEen recept van vorig jaar zomer uit de rubriek ‘koken op de camping’. Wellicht dat het deze zomer wat meer bekeken gaat worden maar tot nu toe blijft het qua bezoekersaantallen ver achter. Misschien omdat er al zoveel recepten zijn voor kartoffelsalade. Deze vind ik zelf echter heerlijk. Een frisse, gezonde salade. Lekker op de camping maar ook op iedere warme zomerse dag thuis.

3. Poolse winkel
IMG_2565Ik vond het een goed idee om één van de nieuwe Poolse winkels binnen te lopen en te zien wat daar te eten valt.
Ik kocht er een kant-en-klaar zakje ‘braadstomen’, bereidde het en maakte het vervolgens met verse ingrediënten na. Het resultaat was een heerlijke varkens-fricandeau met aardappelen op Poolse wijze die helaas dus te weinig aandacht krijgt.

4. Hotdish
Tater totNiets vers! Dat is eigenlijk het motto van dit Amerikaanse gerecht. Gemaakt van Champignonsoep uit blik, bevroren röstischijfjes en wat groenten uit de diepvries. Het gerecht trok mijn aandacht omdat het ook wel Tatertot casserole wordt genoemd. Tatertot is de Amerikaanse versie van de Röstischijfjes. En eigenlijk is het best errug lekkurrrr!

5. Chili con carne
Chili con carneHet meest bekende recept van dit vijftal. En misschien daarom maar moeizaam in de top van Google te krijgen. Chili con carne maakte ik al toen ik nog scout was. Deze keer ging ik op zoek naar de originele en verse ingrediënten en kwam tot de ontdekking dat bruine bonen niet altijd onderdeel uitmaken van een goede chili. Zonder bonen ook heerlijk in een tortillawrap!

Dit bericht werd geplaatst in algemeen, recept. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s