Over

Rene van hetetenisklaar.comMijn eerste blogs gingen eigenlijk alleen over eten. Op zoek naar originele recepten, streekgerechten en zo voorts.
Eigenlijk doe ik dat nog steeds. Kookboeken lezen, internet afstruinen en op vakanties goed opletten wat de ‘normale’ kost daar is en wat in restaurants wordt geserveerd.
Zo ontstaan mijn recepten die ik vervolgens via dit blog deel.
Inmiddels staan er gerechten op uit Italië, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en natuurlijk Nederland. Maar ook niet streek- of landgebonden en Aziatische recepten vind je op mijn blog.

Omdat vakanties voor ons belangrijk zijn proberen we zo vaak mogelijk weg te gaan.
Daarom gaan mijn nieuwere blogs ook wel eens enkel over die vakanties met onze caravan. Sinds enige tijd spits ik mijn blog toe op Frankrijk. Één van onze favoriete vakantielanden.

Op mijn blog vind je ook veel reviews van kookboeken. Deze worden meestal gepubliceerd op de website van Chicklit.nl.  Dan vind je een link op mijn eigen blog. In sommige gevallen vind je de review enkel op mijn eigen blog.

SAMENWERKEN
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking. Bijvoorbeeld voor een review van een boek of een product. Klik dan in de menubalk op contact en stuur me je vraag of je wensen.
In 2019 heb ik de HBO studie ‘Schriftelijke communicatie en redactie’ afgerond. Ik ben dus ook te benaderen voor gastblogs of andere (schriftelijke) communicatievragen.
Mocht je interesse hebben om zelf een gastblog te schrijven of om er één van mij te ontvangen voor je eigen website reageer dan ook via de ‘contact’-knop in de menubalk.

René,
reizende gastronoom

4 reacties op Over

 1. Pingback: Roussillon met een recept van René Meesters. - Gereons Keuken Thuis

 2. Lotje zegt:

  Leuke recepten heb je!

  Like

 3. ckoelen zegt:

  Leuk dat je mijn blog ‘De smaak van Cécile’ volgt. Inmiddels is mijn blog verhuisd naar blogger. Ik zou het leuk vinden als je me blijft volgen, bijv. via social media. Mijn blog is vanaf heden te vinden onder wwww.desmaakvancecile.com.
  Heb deze week een leuke winactie. Wellicht dat je het leuk vindt om mee te doen?
  Groetjes Cécile
  http://www.desmaakvancecile.com

  Like

 4. Leuk ! wij volgen je graag. Groeten familie Buis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s