Vakantie in eigen tuin

Of een echte vakantie er dit jaar in zit moet blijken. Door privéomstandigheden zal het zeker niet zo zijn als we gewend zijn. Gelukkig zijn die omstandigheden zodanig dat we onze plannen kunnen doorschuiven naar 2023. Zuid-Bretagne, Schotland en Denemarken zullen dus even moeten wachten, maar we komen eraan! Voor dit jaar zijn er ook wel plannen waar we veel zin in hebben, daar zal ik zéker de komende maanden over schrijven.

Ondertussen doet de lente verwoede pogingen voet aan de grond te krijgen. Met wisselend succes tot nu toe. Herfst, winter en lente wisselen elkaar per dag en soms per uur af. Inmiddels is het mij op de mooie dagen wel gelukt om de tuin op orde te brengen. Bovendien heeft de pimpelmees in ons vogelhuisje minstens 11 eitjes gelegd. Dat weten we dankzij de camera die we er begin dit jaar in hebben gehangen. Het broeden kan beginnen.

Rest natuurlijk de heimwee naar die heerlijke vakanties, maar wat doe je wanneer je niet naar die toffe plaatsen kan? Dan haal je die herinneringen gewoon naar je toe. Onze vakantie vorig jaar in juni ging onder andere naar Texel. Precies op het moment dat de klaprozen volop in bloei stonden. Dat je die niet kan plukken om in een vaasje te zetten weten we, daarom maakten we er een foto van. Dat die dit jaar zo goed van pas zou komen wisten we van te voren natuurlijk ook niet, maar wat ons het beste leek is een tuindoek bestellen bij TuinposterOpMaat compleet met een luxe ophangsysteem. De levering ging lekker snel dus straks als het mooie weer echt is aangebroken genieten we in onze tuin van onze eigen klaprozen uit Texel. Toch nog een beetje vakantie.

Komende week ga ik nog proberen om het plaatje helemaal rond te krijgen door het terras met hogedruk schoon te spuiten en dan kan de vakantie in eigen tuin helemaal beginnen. Extra voordelen: schoon sanitair, goede wifi, supermarkt op loopafstand en geen toeristenbelasting.

Natuurlijk kan jij ook een tuinposter met eigen foto bestellen. Heel duur is het niet en eerlijk is eerlijk: Wij genieten toch een beetje extra van onze tuin vanwege de herinnering aan onze vakantie van vorig jaar. Al hopen we volgend jaar natuurlijk weer gewoon lekker weg te gaan.

Dit bericht werd geplaatst in familie, Producten, Tilburg, vakantie, Winkels. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vakantie in eigen tuin

  1. Pingback: Vakantie dichtbij: Baarle Nassau | Frankrijk blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s