Insane – Vanja van der Leeden (review)

Pasen zit erop. Het kampeerseizoen is begonnen. Nieuwe verhalen wachten. Na een weekje vakantie gaan we vanaf vandaag weer verder. Ik begin met een review van een voor mij verrassend kookboek. Ik kende Vanja van der Leeden nog niet, maar dat lag misschien meer aan mij. Zij schreef namelijk eerder al het boek ‘Indorock’. Insane is een heel toegankelijk kookboek en ‘best wel gezond’. Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande link te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s