Mijn Frankrijk – Onno Kleyn (review)

Vandaag is het 1 maart! Begin van de meteorologische lente!!!
We laten de winter zo langzamerhand achter ons en kijken vooruit richting de zomer. Mijn favoriete vakantieland is al sinds jaar en dag Frankrijk. Helaas zat het er door corona de afgelopen twee jaar niet in en dit jaar zal het door privéomstandigheden weer moeilijk worden. Herstellen is nóg belangrijker dan vakantie! Gelukkig is er Onno Kleyn! Ook een Francofiel en, in tegenstelling tot ons, heeft hij wél een tweede huis in de hexagoon. Hij verhaalt er heerlijk over in ‘Mijn Frankrijk’ en geeft er ook nog eens heerlijke recepten bij. Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door te klikken op onderstaande afbeelding.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Frankrijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s