Big Mamma’s cucina popolare (Review)

Ik denk dat dit zo’n beetje mijn laatste blog zal zijn over onze afgelopen vakantie in Italië, maar je weet het nooit zeker natuurlijk. In ieder geval volgt er later nog een blog over het Duitse deel van onze vakantie.

Wat maakt de Italiaanse keuken toch zo mooi? De eenvoud? De kwaliteit van de ingrediënten? De cultuur die er in verweven is? Waarschijnlijk van alles wat. Nog mooier is het wanneer je in een restaurant zit aan het Lago Maggiore, de zon rood kleurt en de ober tussen tafels met Italiaanse gezinnen door manoeuvreert om een glas wijn in te schenken ter begeleiding van de zojuist gearriveerde Saltimbocca. En dat alles op nog geen 100 meter van de plaats waar ook mijn caravan stond met hetzelfde uitzicht. Die Saltimbocca maakte ikzelf dus nog een keer evenals de net zo lekkere Pasta Carbonara. Naar een recept van Big Mamma deze keer.

Hoe heerlijk is het om een Italiaans kookboek te mogen recenseren met het Lago Maggiore op de achtergrond? Les mijn volledige review op Chicklit.nl door op de afbeelding te klikken

Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Italië, vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s