Recensie: The Curry Guy – Dan Toombs

In januari 2010 schreef ik één van mijn eerste blogs. Het was een recept dat ik ook al op Smulweb plaatste en het is daar tot nu toe mijn best bewaarde recept: 361 keer. Ik noemde het daar de ‘Originele kip Madras’. In tegenstelling tot de Knorr variant. Het is een prima recept en blijkbaar wordt het gewaardeerd. Maar of het origineel is?

Een paar weken geleden kreeg ik het boek ‘The Curry Guy’ van Dan Toombs in handen. Dan blijft er weinig over van mijn originele recept. Wel een uitdaging om met dit boek in de hand mijn eigen recept aan te passen.

Houd jij van curry’s dan is dit boek zeker de moeite waard. Het vergt wat voorbereiding en je moet je echt even in het boek verdiepen maar dan heb je wél wat.

Click op de afbeelding voor mijn volledige recensie op chicklit.nl
the curry guy

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s