Wok! – Jeremy Pang (review)

Toen dit boek op de deurmat viel herinnerde ik mijn eerdere kookboeken over wokken. Die vielen me zowaar niet mee. Toch gaf ik jullie afgelopen vrijdag een recept uit één van die kookboeken. Dat recept was weinig creatief, maar het werd wel bereid volgens de wokklok die Jeremy Pang in dit boek introduceert en die hij gebruikt in zijn Jeremy Pang’s school of wok! Een handig hulpmiddel wanneer je gaat wokken. Lees mijn volledige recensie door op onderstaande link te klikken.

Wok! - Jeremy Pang's school of wok
Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s