Zo Gepiept – Samuel Levie (review)

Vier jaar gelden werd mijn allereerste review geplaatst op Chicklit.nl. Dat was het boek “We eten thuis” van Samuel Levie. Ik gaf het boek destijds vier hartjes. Ook nu maakte Samuel Levie weer een kookboek met recepten voor thuis. “Zo gepiept” is namelijk een ode aan het traditionele Nederlandse AGVtje, (aardappel-groente-vlees), waarbij de V in dit geval ook mag staan voor vis of vleesvervanger. Een heerlijk boek met alleen maar recepten die je gemaakt wilt hebben. Lees mijn volledige recensie door te klikken op onderstaande afbeelding.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s