BBQ & outdoor – Peter De Clercq (review)

De barbecue boeken vliegen je om de oren. De tijden van gecremeerde speklappen, worsten en hamburgers liggen al enige tijd achter ons. Nederland (en Vlaanderen) kent enkele topchefs die veelvuldig gebruik maken van de barbecue. Een kamado, een weber of een grill-barbecue, allemaal hebben ze hun eigen karakteristieke eigenschappen. Peter de Clercq is één van die chefs. BBQ & outdoor bevat voornamelijk, maar niet uitsluitend, barbecue gerechten. Enjoy your summer!
Lees mijn volledige recensie op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s