Karola’s Kitchen, het Kookboek – Karolien Olaerts (review)

Karolien Olaerts is een Vlaamse voedingswetenschapper die een aantal boeken over gezonde voeding schreef. Dit kookboek bevat recepten die passen in het gezonde ‘dieet’ van Karolien. Het is geen vegetarisch, laat staan veganistisch, kookboek, maar het bevat wel veel recepten met vooral veel groenten. Wij hebben genoten van de gerechten die wij maakten uit dit boek. Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te drukken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s