The Curry Guy – Compleet – Dan Toombs (Review)

Wij zijn geen echte curry-eters, hoewel ik zo af en toe een goede curry wel kan waarderen. Voor de geboren Amerikaan Dan Toombs is dat anders. Toen hij naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde raakte hij in de ban van Indiase curry, British Style. Via zijn blog, The Curry Guy wilde hij alles te weten komen over deze curry’s en daarom bezocht hij zowel in Engeland als in India ontelbare restaurants waar hij de fijne kneepjes leerde kennen. Inmiddels is hij zo’n 3 boeken verder en werd het tijd om de beste recepten samen te voegen tot één compleet werk. Daar maakte hij nog 50 nieuwe recepten bij en zo ontstond The Curry Guy – Compleet.

Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s