Made at home – Giorgio Locatelli (review)

Het houdt maar niet op met de Italiaanse kookboeken. Steeds wanneer je denkt ‘nu zijn het er voorlopig wel genoeg’, verschijnt er weer één. Made at home van Giorgio Locatelli is wel een fijn kookboek. Het bevat recepten zoals die dagelijks in Italië op tafel komen. Dat zijn dus niet enkel de bekende pastarecepten en pizza’s maar ook gewoon een winterse stamppot met veel groenten. En natuurlijk krijg ik met dit boek in handen alweer heimwee naar onze laatste vakantie van 2020 aan het Lago Maggiore.

Lees mijn volledige recensie van Made at home op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Italië. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s