Bak! – Jayne Jubb (review)

Enige tijd terug viel het boek Bak! van Jayne Jubb op de deurmat. Nu ben ik zelf niet zo van het bakken, het geeft een hoop vuile vaat en bij mij lijkt de keuken daarna ontploft. Maar een brood bakken vind ik altijd wel een leuke uitdaging en dat is precies het hoofdthema van dit boek. Gistbroden, zuurdesembrood en ook snelle broden als bijvoorbeeld het Iers sodabrood. Met het laatste genoemde begon ik en gemotiveerd door het succes maakte ik daarna een zuurdesemstarter om er vervolgens wat broden mee te bakken. Dat bleek een stuk ingewikkelder en ik had er zelfs wat tips voor nodig van de Jayne Jubb zelf. Gelukkig kreeg ik die heel uitgebreid. Het tot nu toe beste resultaat is bovenstaande foto. Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s