Recensie: Kost voor kerels – Dominic Utton

Toen dit boekje in de bus viel was mijn eerste gedachte: Wat is dit? Wat moet ík hiermee? Serieus? Bij het bladeren ging dit al gauw over in enthousiasme, want hoe treffend kan een titel zijn? De recepten blijven eenvoudig maar dit zijn serieus gerechten waar jij jouw vrienden enthousiast mee maakt. Een klein stukje uit mijn review die je verder kan lezen op chicklit.nl: Dominic Utton vertelt op humoristische wijze wat echte mannen eten en wat ze in deze moderne tijd wordt opgedrongen: kleine porties, vetarme alternatieven en quinoa, om eens lekker bij uit te huilen. Wat is er gebeurd met de jagers? De kostwinners? De verzamelaars en de regenten? De recepten in Kost voor kerels gaan terug naar de tijd van goed afgemeten, zalige, overdadige, mannelijke maaltijden, aldus Utton.
Waarvan akte!

Lees mijn volledige review door op onderstaande afbeelding te klikken
cover kost voor kerels

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s