Toch weer Italië

kerkVlak nadat ik mijn vorige blog schreef waarin ik mijn drieluik over Italië afsloot, viel het boek Italië van Delicious op de deurmat. Wie zou ik zijn om niet nóg een mooi plaatje uit Italië te plaatsen en een linkje naar mijn review op Chicklit.nl van dit boek vol met heerlijke typisch Italiaanse recepten.
Cover_Italieboek

Dit bericht werd geplaatst in Boeken, Italië, vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Toch weer Italië

  1. Pingback: Recensie: Koken voor mijn familie – Valli Little | Frankrijk blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s