Recensie: Het Ketoplan – Julie van den Kerchove

Voor de recensie van dit boek hielden wij ons ongeveer vier weken zoveel als mogelijk aan het keto-dieet volgens Julie van den Kerchove. We ontdekten nieuwe dingen. De Bulletproof kofiie bijvoorbeeld. Koffie met grasboter. Het klinkt raar maar het is absoluut lekker. Maar we ontdekten ook dat het zwaar is om vol te houden. Iedere dag is het een zoektocht naar geschikte recepten. Voor ontbijt, voor de lunch en voor de avondmaaltijd. Om nog maar niet te spreken over het sociale leven. Na een goed diner duurt het weer even voor je lichaam in ketose komt. Bovendien na twee weken nauwelijks koolhydraten gegeten te hebben kunnen die erg slecht  vallen. Kortom, het boek bevat veel lekkere recepten voor koolhydraatarme gerechten maar het volledige ketodieet is voor ons niet weggelegd.

Klik voor mijn volledige review op chicklit.nl op onderstaande afbeelding
voorpagina ketoplan

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s