De appelmoestuin schiet wortel

We zijn nu een maand verder met de appelmoestuin en er is veel gebeurd. Al moet het belangrijkste, planten in de volle grond, nog gaan gebeuren. Komend weekend schijnt mooi te worden dus denk dat dan de eerste zaadjes (rode bietjes) echt de grond in gaan. En misschien boontjes en courgette in de koude bak (of te wel: mijn vensterbank is vol en ik zet de zaaibakjes gewoon buiten neer).

moestuinDe tomatenplantjes zien er ondertussen mooi stevig uit (foto rechtsonder). De ene pot wat beter dan de andere. Joost mag weten waarom dat zo is. De pepertjes begonnen ook uit hun zaaibakje te groeien dus de eerste zijn ook verspeend (foto’s boven). Helaas was mijn potgrond op dus staan er ook nog tomaten en pepertjes in de zaaibakjes. Komend weekend moeten die allemaal worden verspeend, anders moet ik ze weg doen en dat zou toch jammer zijn.

Mijn moestuintje van AH (foto linksonder), hoewel liefdevol behandeld, blijft ondertussen behoorlijk achter. Het begint allemaal wel te schieten maar het zijn nog zielige sprietjes in verhouding tot de tomaat en peper.
Na het weekend hoop ik een mooie foto van mijn moestuin buiten te kunnen laten zien.

Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s