Persiana elke dag – Sabrina Ghayour (review)

Plaatste ik vorige week mijn recensie van Noomi, een Irakees kookboek, deze week is het buurland aan de beurt. Perzië kennen we tegenwoordig immers als Iran. In tegenstelling tot Noomi wordt in Persiana elke dag niet zo veel gebruik gemaakt van exotische ingrediënten. Het is een no-nonsens boek vol met recepten variërend van hapjes tot hoofdgerechten en zoetigheid. Lees mijn volledige recensie op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Persiana elke dag - Sabrina Ghayour
Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s