BBQ recepten voor op de Kamado – Julius Jaspers (review)

Ja ja, ook ik heb sinds vorig jaar een kamado. Absoluut mijn beste koop van 2021. Het brengt barbecueën op een totaal ander level, terwijl het voor eenieder goed te doen is. Geen verbrandde hamburgers en speklapjes, maar heerlijke pulled pork of Picana en schitterende bijgerechten en sauzen al dan niet van de barbecue. Julius Jaspers is één van mijn favoriete grillmasters. Zijn boeken pak ik er regelmatig bij. BBQ recepten voor op de kamado bevat helaas weinig nieuwe recepten, maar heb je nog geen van zijn andere boeken dan is dit boek zeker een aanrader voor de kamado-bezitter.
Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s