Review Dieet voor een beter planeet – Hanneke van Veghel

Dieet voor een beter planeet is een echte aanrader wanneer je geïnteresseerd bent in onze eetgewoontes, maar zeker ook als je wilt bijdragen aan een betere planeet.
Hanneke van Veghel weet waar ze over praat. Zij heeft een master in duurzame landbouw en voedselzekerheid en is gespecialiseerd in industriële veehouderij. Komt bij dat ze ook nog eens een hele prettige schrijfstijl heeft. Zeker meenemen in je vakantiebagage!

Klik op de afbeelding hieronder voor een volledige review op Chicklit.nl

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Review Dieet voor een beter planeet – Hanneke van Veghel

  1. Piet van Veghel zegt:

    Hanneke gaat al bij het voorwoord de mist in: ze heeft geen opa die Piet heet ! Wel een oom, dat ben ik namelijk! Haar opa heette Toon en had ook geen kruidenierswinkel met duizenden klanten zoals Hanneke schrijft. Honderd zal dichter bij de waarheid zijn. In dat gezin werd ook elke dag vlees gegeten, m.u.v. vrijdags. Dan at mijn moeder stiekem de gehaktbal die altijd overbleef van de donderdagmaaltijd. In de rest van het boek blijkt dat Hanneke geen landbouwdeskundige is, en weinig verstand heeft van de geschiedenis van ons voedsel. Uit de teksten in het boek blijkt dat Hanneke deze aangeleverd heeft gekregen: plagiaat met toestemming ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s