Review Bosh! – Healty vegan – Henry Firth & Ian Theasby

Vegan, het is toch nog niet helemaal ‘my cup of tea’, moet ik eerlijk bekennen. Aan vegetarisch begin ik aardig te wennen en die vlees- en visloze dagen hebben we tegenwoordig zeker. Vegan is wat anders. De vervangers voor sommige vegetarische, niet veganistische ingrediënten zoals boter, kaas en eieren vallen mij niet mee.

Neemt niet weg dat Bosh! – Healty vegan een prima boek is. In tegenstelling tot de andere boeken van Bosh! wordt er uitgebreid stilgestaan bij de vraag hoe je gezond Vegan kunt eten. Overweeg je dus over te stappen op een vegan leefstijl, dan is dit boek zeker een aanrader.

Klik hieronder op de afbeelding voor mijn volledige recensie

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s