Recensie: Ăn Ăn – Mai Nguyễn

Als fan van het programma MasterChef keek ik iedere aflevering. Al was het laatste seizoen in 2018 plotseling een stuk minder. Het werd ook minder frequent uitgezonden. In 2016 maakten we onder andere kennis met Mai Nguyễn. Ze won niet, maar haar gerechten die meestal een Aziatische twist hadden, sprongen er wel vaak uit. Niet voor niets dus dat er in 2020 een boek van haar verscheen. Ăn Ăn is een heerlijk boek. Wat vooral opvalt is de maakbaarheid van de gerechten en het gegeven dat de meeste ingrediënten ook bij de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn. Aanrader!

Om mijn volledige review te lezen op Chicklit.nl klik je op onderstaande afbeelding
an an

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s