Recensie: Sumak – Anas Atassi

Kookboeken! Het zal geen geheim zijn dat het één van mijn grootste hobby’s is. Logisch dat je dan voorkeuren hebt. Één van die voorkeuren zijn kookboeken met een verhaal. Een reisverhaal, een verhaal over gezondheid, een dieet of zoals  Sumak van Anas Atassi een aangrijpend verhaal uit een land in Oorlog: Syrië. Anas Atassi wil ons laten zien dat Syrië ook een andere kant heeft. Een kant waar het leven gevierd wordt en waarbij eten een belangrijk onderdeel is! Lees mijn review van dit boek op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.cover sumak

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Een reactie op Recensie: Sumak – Anas Atassi

  1. Pingback: De beste kookboeken van 2019 | Frankrijk blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s