Recensie: Snel, gezond & lekker – Sue Quinn

In eerste instantie vroeg ik me af wat ik met dit boek aan moest. Later bleek het toch wel handig te zijn voor een snelle maaltijd of een vlug dessert. Zeker wanneer je weinig tijd hebt of geen keukenprins(es) bent. Jammer vind ik het dat de beperking van 5 ingrediënten en klaar binnen 10 minuten te consequent is doorgevoerd. Daardoor miste ik af en toe wat smaak of vond ik het geen volwaardige maaltijd.

klik op de afbeelding voor mijn volledige review op Chicklit.nlsnel gezond en lekker.jpg

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s