Welkom

Voor velen is het iedere dag opnieuw een marteling te verzinnen wat te eten. Het bezoek aan de supermarkt voelt als een noodzakelijk kwaad. Moeders rennen door de gangen voordat de kroost thuis komt, vaak zie ik hulpeloze mannen bellend met hun vrouw waar ze wat kunnen vinden. Of mannen die zich bij voorbaat verontschuldigen: “ik kom hier anders nooit hoor”. Voor mij geldt dat allemaal niet. De supermarkt is voor mij als shoppen. Ik bezoek ze regelmatig in zowel Nederland als België, waartussen toch grote verschillen in aanbod zijn. Natuurlijk is het ook fijn om een slagerij, bakker en groenteboer in de buurt te hebben. Markten zijn geweldig, vooral op vakanties.
Naast de feestelijke maaltijden en de streekgerechten die ik meebracht van onze vakanties vind ik het vooral ook heerlijk om van de dagelijkse maaltijd iets bijzonders te maken. Vaak is er dan iets minder tijd. Veel van deze recepten vind je in dit blog. ik wens je veel lees- en kookplezier. Hopelijk helpt het de dagelijkse keuze wat te vereenvoudigen.
Je kunt ‘Het eten is klaar’ ook volgen op Facebook.

Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Welkom

 1. Desmidt kris zegt:

  Beste, ben toevallig op uw blog terecht gekomen ti’s ik Kris van 2 ks sedert dat Toby kennis heeft en elders woont hebben wij hem hier niet meer gezien maar van zodra ik hem zie stuur ik zeker die beloofde foto Met vriendelijke groeten Kris&kathy

  Like

  • hetetenisklaar zegt:

   Hallo Kris,
   Wat een leuke reactie. Ik had al zo’n vermoeden dat Toby niet meer geweest was. Zal het wel te druk hebben met zijn activiteiten in Nederland. Als wij weer in de buurt zijn komen we zeker weer eten.

   Like

 2. Reblogged this on Le Doux Morvan and commented:
  mmm het motto van deze blog is “Een positieve blog over de goede dingen in het leven”. Daar sluiten wij ons graag bij aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s