Review Vegan Japaneasy – Tim Anderson

Afgelopen weken was ik op vakantie in Nederland. Gezien Corona leek het ons simpelweg eenvoudiger om een vakantie in Frankrijk nog heel even uit te stellen. Hopelijk later dit jaar. Gelukkig is er niets mis met Nederland. Via Texel en Walcheren kwamen we uiteindelijk in Zuid-Limburg terecht. Waarschijnlijk lezen jullie hier later nog wel meer over op Hetetenisklaar.

Uiteraard kwam op de camping ook de skottelbraai weer uit de disselbak. Mooi moment om wat gerechten te maken uit Vegan Japaneasy. Een fijn kookboek als je veganist, vegetariër of flexitariër bent of wilt worden én van de Aziatische keuken houdt. Bovendien geschreven met de nodige humor.

Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s