Echt eten – Pascale Naessens

Pascale Naessens schreef Echt eten in Coronatijd. Als fan van haar boeken was ik verheugd ook dit boek weer te mogen recenseren. Zoals van al haar boeken kreeg ik ook van Echt eten een soort van feelgood moment. Zonder overigens dat ik mij strikt houd aan de principes van ‘gematigd low-carb voeding’. Lees mijn volledige review op Chicklit.nl door op onderstaande cover te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Echt eten – Pascale Naessens

  1. Jolande zegt:

    Dat is toevallig! Vandaag bij mij een interview met haar online gekomen :-).
    https://ilovefoodwine.nl/food/pascale-naessens-over-echt-eten/
    Laten we elkaar promoten vandaag.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s