Ruige kost – Paskal Jakobsen en Edwin Vinke (Review)

Eigenlijk ieder jaar wel een keer ga ik met mijn zoon een (lang) weekendje weg. Vaak kiezen we dan voor de kust. Zeeland is daarbij favoriet. Ook dit jaar zouden we dat zeker gedaan hebben, ware het niet dat door het rondwarende Coronavirus de campings daar tjokvol zaten. Het meer dan goede alternatief was Zuid-Limburg. Daar gaan we vast ook nog eens terug naar toe. Ondertussen haalde ik Zeeland een heel klein beetje in huis met het boek van Paskal Jakobsen en Edwin Vinke. Twee Zeeuwen die elkaar hebben gevonden in de keuken. Lees de volledige recensie van Ruige kost op Chicklit.nl door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s