Recensie: River Café 30 – Ruth Rogers

River Café 30 is een mooi boek van het wereldberoemde River Café in Londen. Het Italiaanse restaurant bestaat 30 jaar en dat wordt onder andere gevierd met dit boek. Het boek geeft naast veel recepten een bijna nostalgisch beeld van de ontwikkeling van het restaurant gedurende de afgelopen 30 jaar. Naast verrassend eenvoudige Italiaanse gerechten zijn er ook veel recepten die wat exclusiever zijn en waarvoor de ingrediënten wat moeilijker verkrijgbaar zijn. De beschreven geschiedenis van het restaurant en de mooie zwart-wit foto’s vond ik waardevoller dan de recepten. Mocht je door de mooie geschiedenis, verhalen en recepten in dit boek een bezoekje willen brengen aan dit met een Michelinster bekroonde restaurant in Londen, sla dan de recensies op Tripadvisor over. Lees mijn volledige recensie via Chicklit.nl.

Click voor de volledige review op de afbeelding
cover river cafe 30

Dit bericht werd geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s