Curry met naan en Tilda basmati & wilde rijst

Zal de lente dan eindelijk beginnen? Zondag zaten we voor het eerst dit jaar met vrienden op een terras te genieten van de eerste echt verwarmende zonnestralen. Heerlijk!

Curry met naanVoor mijn recensie van ‘The Curry Guy’ van Dan Thoombs, die jullie later kunnen lezen via hetetenisklaar.com, had ik zaterdag in de keuken al voorbereidingen getroffen. Mijn deeg voor de naan lag sinds zondagochtend bovendien al te rijzen en de groene peperpasta, waar ik zaterdag niet meer aan toe was gekomen, was klaar. Een heerlijke relaxte zondagmiddag dus die, dankzij de zomertijd, ook weer wat langer duurde.

Éénmaal thuis hoefde enkel nog maar de kip balti afgemaakt, de naan afgebakken en de rijst gekookt te worden. Bij de curry koos ik voor Tilda Basmati & wilde rijst. Een heerlijke rijst met een droge korrel die ook heerlijk is in bijvoorbeeld een salade met zalm en groenten. Maar zeker ook lekker bij de curry. En door de toegevoegde wilde rijst presenteert het natuurlijk ook nog eens heel leuk. Tilda PandanHet was nog een moeilijke keuze want bij de curry hadden we ook kunnen kiezen voor de Tilda Jasmijnrijst (ook bekend als pandanrijst). Die heeft een wat meer kleverige korrel en is, behalve bij veel Oosterse gerechten, ook lekker in bijvoorbeeld rijstpap.

Al bij al was het een heerlijke zondag. Zo mogen er nog wel meer volgen. Gelukkig zitten we nog aan de goede kant van de zomer. Laten we er simpelweg van gaan genieten. Nog even en we gaan dat ook weer in het buitenland doen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Dit bericht werd geplaatst in Producten, vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s